Termeni si conditii

Drepturi de autor: 

ECO TERRA SRL, cu sediul in Str. Panselelor 21, Slatina, judetul Olt si nr de inregistrare la Registrul Comertului  J28/85/2002, beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor cu privire la proprietatea si administrarea site-ului viasandu.ro.

In lipsa altor prevederi, site-ul viasandu.ro si continutul sau care include dar nu se limiteaza la imagini, fotografii, ilustratii, animatii, clipuri audio/video si texte sunt proprietatea SC ECO TERRA SRL. 

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica in totalitate site-ului viasandu.ro.

Dreptul de utilizare a informatiei 

SC ECO TERRA SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa descarcati copii ale materialelor de pe site-ul viasandu.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. 

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ECO TERRA SRL.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului viasandu.ro

Ca utilizator al acestui site aveti dreptul la informare si corectitudine, iar echipa responsabila de gestionarea acestui site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastra. 

Pentru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de comanda cu privire la facturare si livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii, exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea se poate face catre o persoana fizica sau juridica din Europa. 

Drepturile si obligatiile ECO TERRA SRL

Depunem toate diligentele pentru ca navigarea dvs. pe site-ul Viasandu.ro sa decurga in conditii cat mai bune, fara intreruperi de servicii dar nu garantam ca orice eroare de program va fi corectata. ECO TERRA SRL poate, oricand si fara a preciza motivele, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara vreo notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului poate fi efectuata fara o avertizare anticipata. 

SC ECO TERRA SRL face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate voluntar sau involuntar in timpul navigarii pe site. Respectam confidentialitatea informatiilor culese de la utilizatori, aplicand cu strictete prevederile Politicii de Confidentialitate.

Gestionarea comenzilor

Ne rezervam  dreptul de a modifica preturile, ofertele, situatia stocului, informatiile legate de produse si imaginile prezentate pe site fara nicio notificare prealabila.

ECO TERRA SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi, dar are obligatia de a preciza motivele pentru care este refuzata comanda. Toate comenzile acceptate vor fi onorate de catre ECO TERRA SRL, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Plata cu cardul 

Aveti posibilitatea de a achizitiona vinuri direct pe site-ul nostru prin magazinul virtual (https://viasandu.ro/shop). 

ECO TERRA SRL va ofera posibilitatea de a efectua plata comenzii online, pentru orice produs afișat, prin card bancar, utilizând interfața web disponibilă în pagina de finalizare a comenzii.

Politica fata de minori

Site-ul viasandu.ro se adreseaza exclusiv utilizatorilor de peste 18 ani. 

SC ECO TERRA SRL nu comercializeaza produse sau servicii catre minori. 

Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. 

In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare, ne puteti contacta la adresa de mail: crama@viasandu.ro  sau la numarul de telefon 0722 388 239.